fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Побиття Чорновол. Журналістка готова до виписки з лікарні – МОЗ

   Журналістка Тетяна Чорновол, побита в ніч на 25 грудня, готова до виписки з лікарні для подальшого амбулаторного лікування, повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров’я України.

"Стан здоров’я журналістки Тетяни Чорновол, яка постраждала в результаті побиття 25 грудня 2013 року, є стабільним і задовільним. Консиліум лікарів 6 січня констатував, що етап лікування пацієнтки в умовах стаціонару завершений, і вона більше не потребує постійного перебування в лікувальному закладі. Тетяна Чорновол може бути виписана додому для подальшого амбулаторного спостереження профільними фахівцями", – йдеться в повідомленні.

Читайте також:  Затримала рецидивіста, який тероризував мешканців Одеси під виглядом правоохоронця

Разом з тим, прес-служба зазначає, що журналістка категорично відмовилася від виписки.

Як повідомлялося, Т. Чорновол побили в ніч на 25 грудня. За даними міліції, журналістка їхала у власному автомобілі і її "підрізав" невідомий автомобіль темного кольору. Зловмисники витягли Т. Чорновол і побили, після чого дівчину кинули в кювет.

Міліція почала кримінальне провадження за ч.2 ст.296 КК України (хуліганство), після допиту Т. Чорновол 26 грудня провадження було додатково кваліфіковано за ч. 2 статті 121 КК Україна (нанесення тяжких тілесних ушкоджень).

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

В рамках розслідування правоохоронці затримали підозрюваних у скоєнні злочину Олександра Храмцова, Сергія Котенка і його брата Олександра, а також Андрія Насиковського, у квартирі якого ночував у ніч скоєння злочину С. Котенко. Прізвище п’ятого затриманого не вказується.

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: