fbpx
Шоу-бізнес

Лоліта відпочиває на Мертвому морі

Багато зірок шоу-бізнесу воліють проводити новорічні канікули, ніжачись під променями сонця в теплих краях або катаючись на лижах в горах. А ось російська співачка Лоліта Мілявська, відпрацювавши на Новорічні свята на корпоративах і концертах, разом з молодим чоловіком Дмитром Івановим та 14-річною донькою Євою вирушила до Ізраїлю на Мертве море. Зірка вирішила поєднати приємне з корисним: і в морі купатися, і ванни грязьові зі своєю сім’єю поприймати.

 «Тут така краса і спокій! Повітря просочене бромом. У нас кожен день відбій о 22:00, підйом – о 9 ранку. Займаємося тут здоров’ям – кожен день приймаємо грязьові ванни, купаємося в Мертвому морі і відвідуємо пам’ятки», – розповіла про своє дозвілля Лоліта Мілявська.

 Також співачка повідомила, що її дочка Єва в захваті від грязьових ванн, втім, як і решта курортників. А от з прибиранням у номерах напряг, – поскаржилася Лоліта Мілявська. Але навіть ця маленька неприємність не зіпсувала співачці дозвілля, і вона на повну насолоджується всіма перевагами відпочинку на Мертвому морі.

 За матеріалами: heat.ru

Читайте також: