fbpx
Спорт

Денніс Родман приїхав на день народження лідера КНДР Кім Чен Ина

Один з найвідоміших баскетболістів світу, колишня зірка Національної баскетбольної асоціації Денніс Родман має намір взяти участь у святкових заходах, приурочених до дня народження лідера Північної Кореї Кім Чен Ина. Повідомляється, що Денніс Родман прилетів до столиці КНДР Пхеньяна з Пекіна. Цей візит відомого баскетболіста в Північну Корею є вже четвертим за рахунком.

 У засобах масової інформації пишуть про те, що зірка світового баскетболу візьме участь у виставковому матчі, запланованому на середу. Відзначається, що під час своїх попередніх візитів до Північної Кореї Денніс Родман зустрічався з Кім Чен Ином лише під час своєї першої поїздки в КНДР. На цей раз, за словами американського баскетболіста, «ви побачите нас разом весь час».

 Денніс Родман поїхав до Північної Кореї не один. З легендарним баскетболістом в Пхеньян вирушили такі відомі спортсмени, як Кенні Андерсон, Кліфф Робінсон, Вин Бейкер, а також Чарльз Сміт, Крейг Ходжс і Даг Крісті.

 Раніше Денніс Родман заявляв, що тренуватиме збірну Північної Кореї з баскетболу і що в його плани входить організація товариського матчу між баскетбольними збірними Північної Кореї та США. Коментуючи своє рішення попрацювати в КНДР, Денніс Родман повідомив, що їде в цю країну «…всього лише для того, щоб спробувати зробити що-небудь по- справжньому хороше для багатьох людей, пограти і спробувати надихнути корейських дітей на гру в баскетбол».

 За матеріалами: eurosport.ru

Читайте також: