fbpx
Політика

Віктор Балога пригрозив, що не подасть руки Л. Кожарі, якщо той “проковтне” “єврохохлів”

 В. Балога пригрозив, що не подасть руки Л. Кожарі, якщо той "проковтне" "єврохохлів".

  Народний депутат Віктор Балога зазначив, що коли громадянин сусідньої держави, навіть, якщо він комік, ображає Україну, то міністр закордонних справ повинен негайно відірватися від передріздвяних справ і викликати для пояснень російського посла. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає УНН.

 “Вважаю, коли громадянин сусідньої держави, навіть, якщо він комік, ображає Україну, то наш міністр закордонних справ повинен негайно відірватися від передріздвяних справ і викликати для пояснень російського посла. Пане Кожара, якщо ви проковтнете „єврохохлів“ у виконанні російського коміка, обіцяю, більше ніколи не подам вам руки. В такому випадку вас, як міністра, не існуватиме. Майте повагу, якщо не до країни, в якій живете, то хоча б до себе і до посади, яку займаєте”, — написав В. Балога.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 Нагадаємо, російський гуморист Михайло Задорнов поцікавився, чи не розбігся ще в Україні “євромайдан із єврохохлами”.

 “Єврохохли так звані… вони нас звинувачують, що Росія робить Україну колонією. Яка колонія може бути з країни, яка нічого не виробляє?”, — висловився Задорнов в ефірі російського “Радіо Неформат”.

 Джерело: УНН

Читайте також: