fbpx
Шоу-бізнес

Бузова і Тарасов продовжили собі відпочинок

Кілька незабутніх тижнів провели ведуча реаліті-шоу «Дом- 2» Ольга Бузова зі своїм чоловіком, знаменитим футболістом Дмитром Тарасовим на Мальдівах. Цей відпочинок дівчина навіть назвала найкращим у своєму житті. Але все хороше коли-небудь закінчується. Настав кінець і райського відпочинку зірок на Мальдівах. Вони сіли в літак і відправилися… Ні, ні, не додому. Ольга Бузова і Дмитро Тарасов вирішили трішечки продовжити собі відпустку і полетіли в Дубай. Саме тут два роки тому хлопець зробив своїй коханій пропозицію руки і серця. І з того часу у них з’явилася маленька традиція – відзначати це свято саме в Дубаї. Але не дивлячись на настільки важливу подію в їхньому житті, справжній відпочинок, за словами Ольги Бузової закінчився ще на Мальдівах.

 «Завдяки нашій традиції відзначати заручини в Дубаї, продовжили собі трошки відпустку… але, наш справжній відпочинок закінчився ще на Мальдівах», – написала ведуча реаліті-шоу «Дом- 2» у своєму Instagram.

 На честь маленької річниці Дмитро Тарасов, як завжди, подарував своїй коханій маленький презент – букет шикарних троянд, а в ньому – набір прикрас, які Ольга Бузова відразу ж і одягнула.

Читайте також: