fbpx
Шоу-бізнес

5 січня Меріліну Менсону виповнюється 45 років

Сьогодні епатажному рокеру Меріліну Менсону виповнюється 45 років.

   Епатажний рокер Мерилін Менсон, який не втомлюється шокувати весь світ своїми зухвалими текстами пісень, народився в США 5 січня 1969 року, передає УНН.

 Його батько був торговцем, а мати — медсестрою. У 18-річному віці Брайан Х’ю Ворнер, а саме це справжнє ім’я зірки рок-сцени, працював кореспондентом у журналі про музику. В цей же час Менсон вигадав свій псевдонім, використавши ім’я легенди кіно Мерилін Монро і жорстокого серійного вбивці Чарльза Менсона.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 На думку Мериліна Менсона, таке поєднання підкреслює єдність прекрасного та жахливого.

 У 1989 році Менсон заснував групу “Marilyn Manson And Spooky Kids”. Його пісні не викликали однозначних емоцій у слухачів. Багато хто його засуджував за дискредитацію релігійних і національних цінностей.

 Творчість групи Мериліна Менсона не можна віднести до одного конкретного стилю музики. Всі його альбоми різножанрові. Виступи Менсона і його групи просто шокують громадськість.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 Він дозволяє собі кидати в глядачів бутерброди, оголюватися, влаштовувати вогняні шоу, закриватися в клітці для звірів. Мерилін Менсон досі залишається однією з найбільш одіозних фігур за всю історію світової музики.

 Джерело: УНН

Читайте також: