У США продажі автомобілів досягли максимуму за 6 років

Продажі автомобілів в Сполучених Штатах Америки за результатами 2013 року зросли на вісім відсотків і стали найвищими з 2007 року. Про це 3 січня 2014 повідомляють ЗМІ.

У загальній складності в США за минулий рік було продано 15,6 мільйона машин, відзначають журналісти. З них 18 відсотків змогла продати корпорація General Motors, 16 відсотків – компанія Ford, 14 відсотків – Toyota і 11 відсотків – Chrysler.

Найбільшою популярністю у американців в 2013 році користувалися пікапи «Форд» F- серії (всього в США продали близько 760 тисяч автомобілів цих моделей) і Chevrolet Silverado (було продано 480 тисяч одиниць). Також минулого року американці купили 404 000 автомобілів Toyota Camry.

Related Post

Хоча загалом минулий рік для виробників автомобілів видався успішним, збільшення продажів сильно сповільнилося в грудні. Всього в цьому місяці було продано 1,4 мільйона машин. Згідно з інформацією фахівців, з якими зв’язалися журналісти, на зниження попиту на автомобілі могла вплинути холодна погода в Сполучених Штатах.

Відзначимо, в 2007 році в США було продано 16,1 мільйона автомобілів, після чого продажі різко впали через кризу фінансового сектора.

За матеріалами: lenta.ru

Leave a Comment