fbpx
Футбол

Сприймаю перехід в «Атлетіко» як новий виклик, – Соса

Аргентинський півзахисник і капітан харківського «Металіста», що перейшов до складу мадридського «Атлетіко» на правах оренди, Хосе Ернесто Соса розповів про початок кар’єри в таборі «матрацників». Свої коментарі аргентинець дав після першого тренування у складі мадридського «Атлетіко».

Хосе Соса нагадав про те, що до його персони проявляли інтерес не тільки в «Малазі». Аргентинець запевнив, що ним цікавилися й інші команди.

«Проте одна справа – контакти і розмови з моїм агентом, але коли мені стало відомо про інтерес з боку "Атлетіко" і я поговорив з представниками тренерського штабу, то у мене не залишилося сумнівів», – заявив Хосе Соса.

Хосе Соса зазначив, що у нього навіть з’явилося якесь почуття, що він повинен прийняти правильне рішення. Саме тому, підкреслив Соса, він опинився в «Атлетіко».

«Я сприймаю перехід в "Атлетіко" як новий виклик», – стверджує Соса.

Аргентинець зазначив, що готовий повністю «віддати себе» у матчі, щоб допомогти своїй команді. Він додав, що встиг провести перший тренувальний день у складі «Атлетіко». Крім того, він встиг поспілкуватися з деякими гравцям.

«Я максимально швидко постараюся розібратися з тим, як грає ця команда», – підсумував Соса.

Раніше повідомлялося, що Соса подякував керівництву харківського клубу за можливість трансферу.

За матеріалами: championat.com

Читайте також: