fbpx
Політика

Європа відвернулася від «Свобода» – Чечетов

 Як вважає депутат Партії регіонів Михайло Чечетов, те, що європейські політики не були присутні на ході націоналістів з нагоди 105 -річчя з дня народження Степана Бандери, свідчить про те, що вони відвернулися від партії «Свобода». При цьому, як зазначив Чечетов, він розуміє опозиціонерів, які зрадили «свободівцям».

«Їм не вперше зраджувати. Свого часу вони зрадили Ющенка, зрадили Тимошенко. Зараз вони зраджують Галичину разом з Бандерою. Але я не можу зрозуміти, чому не було жодного представника Європейського Союзу», – сказав політик.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За його словами, «Свобода» – ядро Майдану. Саме з цієї причини він і був здивований відсутністю європейських політиків на ході. Як зізнався Михайло Чечетов, він вважав, що європейці навпаки будуть нести портрети Бандери.

«Однак цього не сталося, і, таким чином, – це плювок у бік Галичини, плювок у бік «Свободи». Такого приниження націоналісти з Західної України ще ніколи не терпіли. Європа просто утоптала їх у бруд і принизила», – заявив він.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

При цьому він також висловив здивування тим, чому представники «Свободи» не поцікавилися, з якої причини європейські політики не відвідали їхню ходу. На думку Чечетова, в Європі відвернулися від «Свободи» через велику кількість внутрішніх проблем.

«Європа тріщить по всіх швах і їм зараз не до України», – пояснив він.

Читайте також: