fbpx
Шоу-бізнес

Ксенія Бородіна зустріла Новий рік з Михайлом Терьохіним

Кілька разів ведуча телепроекту «Дом-2» Ксенія Бородіна та її коханий Михайло Терьохін сходилися і розходилися. Востаннє, коли закохані знову-таки стали жити разом, вони вирішили своє особисте життя на загальний огляд не виносити. І справді, спільні знімки закоханих у блогах з’являються дуже рідко. Та й стосунки свої Ксенія Бородіна та Михайло Терьохін намагаються взагалі не коментувати.

 Але в ці дні ведуча реаліті-шоу «Дом-2» вирішила зробити своїм шанувальникам справжній подарунок, опублікувавши у своєму Instagram кілька знімків святкування Нового року. Як і обіцяла Ксенія Бородіна, Новий рік вона зустріла з дочкою Марусею і коханим Михайлом Терьохіним у великій компанії друзів. Молоді люди заздалегідь орендували два котеджі в підмосковному Завидово, де відпочивають донині разом зі своїми дітьми.

 Ксенія Бородіна виглядає дуже щасливою, адже поруч з нею знаходяться найдорожчі люди в її житті. Михайло Терьохін ставиться до Марусі, як до рідної дочки. У ці новорічні дні він зводив дівчинку на каток, покатав її на поні.

Читайте також: