fbpx
Футбол

Вартість Ліонеля Мессі становить 400 млн євро – дослідження

Фахівці з німецького агентства Euromericas Sport Marketing спільно з трьома компаніями, які працюють в області спортивного бізнесу, провели дослідження за вартістю Мессі. Зокрема, в Euromericas Sport Marketing вирішили дізнатися справжню ринкову вартість нападника «Барселони» і збірної Аргентини Ліонеля Мессі.

 Як стало відомо з результатів дослідження, реальна ринкова вартість аргентинського бомбардира складає 400 мільйонів євро.

 Варто відзначити, що для визначення реальної вартості вся інформація про Ліонеля Мессі аналізувалася експертами з Euromericas Sport Marketing в 3 етапи. На першому етапі розглядалися фізичні і безпосередньо ігрові показники, на другому – згадуваність Ліонеля Мессі в ЗМІ і репутація, а на третьому етапі – репутація і впізнаваність футболіста як рекламного обличчя і бренду.

 У загальній складності під час розрахунку фахівці враховували понад 30 пунктів.

 Автори «дослідження імені Мессі» стверджують, що в «Барселоні» повинні підкоригувати нинішню оцінку вартості аргентинця. Нагадаємо, що зараз сума відступних за Ліонеля Мессі становить 250 мільйонів євро.

 За матеріалами: sports.ru

Читайте також: