fbpx
Футбол

Соса подякував президенту «Металіста» «за розуміння»

Аргентинський півзахисник Хосе Соса подякував  керівництву харківського «Металіста» за те, що йому надали можливість пограти в чемпіонаті Іспанії.

 Нагадаємо, що Хосе Соса буде на правах оренди виступати за мадридський «Атлетіко».

«Я вітаю всіх уболівальників харківського "Металіста" з зимовими святами! Хочу сказати велике спасибі президентові клубу за те, що він увійшов в моє становище», – заявив аргентинець.

 Крім того, Хосе Соса висловив величезну подяку і всьому клубу. Зокрема, новоспечений гравець «Атлетіко» подякував своїм партнерам, спортивному директору, головному тренеру і всім працівникам «Металіста».

 «Я вдячний вам за те, що ми з вами разом йшли до єдиної мети. Я впевнений, ми ще її доб’ємося. Всіх обіймаю», – підсумував аргентинець.

 На офіційному сайті іспанського клубу раніше з’явилася інформація про те, що між «Атлетіко» і  «Металістом» були досягнуті домовленості про оренду Хосе Соси на строк до 30 червня 2014 року. Нагадаємо, що Хосе Соса попросив керівництво «Металіста» відправити його в оренду в інший клуб. Соса вважає, що це збільшить його шанси на потрапляння на ЧС-2014 у складі збірної Аргентини.

 За матеріалами: championat.com

Читайте також: