Близькі вважають Шумахера бійцем, який ніколи не здається

Команда «Феррарі» побажала знаменитому німецькому гонщику Міхаелю Шумахеру якнайшвидшого одужання.

Сім’я колишнього пілота команди «Феррарі», який став семиразовим чемпіоном автоперегонів «Формули-1», також привітала Міхаеля Шумахера з 45-річчям.

За словами близьких Шумахера, прославлений німецький автогонщик є справжнім бійцем, який ніколи не здається.

Нагадаємо, що Міхаель Шумахер отримав черепно-мозкову травму після того, як упав на гірськолижному курорті. Зокрема, німець вже протягом декількох днів перебуває в одному з госпіталів Гренобля. Лікарі ввели автогонщика в стан штучної коми. У госпіталі постійно перебуває сім’я Міхаеля: дружина Корінна, 14-ти річний син Мік і 16-ти річна дочка Джина – Марія.

«Ми хочемо подякувати людям у всьому світі, які після цього інциденту висловили своє співчуття і передали свої побажання швидкого одужання. Ми всі знаємо, що він боєць, який ніколи не здасться», – сказано в заяві рідних Міхаеля Шумахера.

Related Post

Варто відзначити, що про якісь зміни в стані автогонщика поки що не повідомляється. Напередодні лікарі оцінили стан Шумахера як критичний, але стабільний.

Крім того, свої побажання Міхаелю Шумахеру передали у представники команди «Феррарі».

Як заявили представники «Феррарі», цей день є особливим для «Феррарі» і всіх шанувальників даної команди, тому що в цей день народився Міхаель Шумахер.

«В даний момент він вирішує свою найважливішу задачу в своєму житті, і тому ми хочемо направити йому особливі побажання. Всі в команді "Феррарі", від президента Луки ді Монтедземоло і керівника Стефано Доменікалі, пильно стежать за розвитком ситуації. Очевидно, що сьогодні існують особливі причини побажати Міхаелю Шумахеру здоров’я і всього найкращого», – підсумували в «Феррарі».

За матеріалами: УНІАН

Leave a Comment