fbpx
Політика

Екс-глава Пентагону, святкуючи Новий рік, пошкодив шию

Американські засоби масової інформації повідомили, що колишній керівник Пентагону Роберт Гейтс отримав травму – лікарі діагностували у нього тріщину першого шийного хребця. Стало відомо, що травма отримана екс-главою у себе вдома від падіння під час святкування Нового року. Гейтс був ненадовго госпіталізований в Сіетлі і після надання допомоги його відпустили додому.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 "Тепер він повернувся додому і відпочиває разом зі своєю родиною в очікуванні повного одужання", – повідомили представники 70-річного Гейтса і додали, що, незважаючи на отриману травму, Роберт Гейтс не збирається скасовувати презентацію своєї книги спогадів "Борг", яка намічена на 14 січня. Автор має намір представляти свої мемуари, перебуваючи в шийному корсеті.

Читайте також:  Хто шеф рпц кіріл (гундяєв) чи олігарх  костянтин малофєєв та чому папа не бачить "сатанізму" в московській церкві?

 Роберт Гейтс очолював військове відомство Сполучених Штатів в період з 2006 по 2011 рік. У той час, в 2008 році, він теж отримав травму – зламав руку якраз перед турне країнами Азіатсько- Тихоокеанського регіону, але незважаючи на це, відправився в поїздку.

 За матеріалами: rus.ruvr.ru

Читайте також: