fbpx
Шоу-бізнес

Ксенія Собчак похвалилася оригінальним новорічним подарунком

Багато хто мріє, щоб на дні народження та свята їм дарували оригінальні подарунки, які й душу зігрівали і в побуті стали в нагоді. Подарунок, який отримала російська журналістка і телеведуча Ксенія Собчак на Новий рік, можна сказати, побив усі рекорди оригінальності.

 У своєму Instagram теледіва опублікувала знімок цього презенту, підписавши його: «Ну а тепер кілька слів про «найоригінальніший подарунок на новий рік». БессWebCodePortalSystem це… парапабам…. крісло (!) так, так, друзі, це вам в офіси привозять шампуні, пробники парфумів і модний ободок нового московського дизайнера. А мене в офіс snc вантажники привезли….. Крісло!!:)».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

 За словами телеведучої, вона вже й місце підшукала, де стоятиме це крісло. Ксенія Собчак впевнена, що воно ідеально впишеться в інтер’єр її дачі. До того ж крісло виконано в тому ж стилі, що і вся дачні меблі Ксенії Собчак.

 Нагадаємо, сам Новий рік Ксенія Собчак провела в компанії знайомих і друзів. На святі вона була в костюмі коня, чим похвалилася читачам свого блогу.

Читайте також: