fbpx
Новини Євромайдана

У ДАІ зацікавилися журналістами, які їздили в Межигір’я

Представники Державної автоінспекції України у четвер, 2 січня, приходили додому до тих журналістів, які 29 грудня 2013 року їздили в Межигір’я. Повідомляється, що невідомі люди, що представилися працівниками ДАІ, приходили в будинок до Оксани Коваленко, – одного з кореспондентів видання «Українська правда».

Втім, самої журналістки в момент візиту ДАІ вдома не виявилося. Батько Оксани Коваленко відмовився відкривати невідомим двері. Після цього працівники ДАІ залишили батькові журналістки своєрідну «записку», в якій запросили Оксану Коваленко до інспектора.

Варто відзначити, що під час телефонної розмови інспектор Олександр Панченко не став повідомляти якісь подробиці щодо даного інциденту. Єдине, про що згадав інспектор, – Оксана Коваленко нібито не зупинилася 29 грудня 2013 року на вимогу працівників ДАІ.

Також під час розмови Олександр Панченко поцікавився, чи їхала Чи Оксана Коваленко в автоколоні.

Нагадаємо, що минулої неділі представники «Автомайдану» та інші мешканці Києва їздили в Межигір’я. Саме в цьому населеному пункті знаходиться резиденція президента України Віктора Януковича. Також мітингувальники вирушили до будинку Віктора Медведчука, лідера партії «Український вибір». Без гостей не залишився і прем’єр-міністр України Микола Азаров.

Цікаво, що в ДАІ запрошували «на розмову» й іншу журналістку, – Тетяну Штан. Про це Тетяна Штан повідомила в ефірі на «Громадського ТБ». Тетяна Штан розповіла, що вирішила відреагувати на запрошення ДАІ. За словами журналістки, 2 січня вона прийшла в Оболонське відділення ДАІ. Там журналістка виявила, що «не зупинилася на вимогу співробітників ДАІ на КПП на Вишгород 29 грудня 2013 року». Як підсумок, у відділенні на журналістку склали протокол, після чого забрали права.

Раніше повідомлялося, що активісти Євромайдану сьогодні пікетуватимуть столичне управління ДАІ.

За матеріалами: pravda.com.ua

Читайте також: