fbpx
Шоу-бізнес

Відпочинок Бекхемів на Мальдівах зіпсував труп

Вже кілька років поспіль Девід Бекхем разом зі своєю дружиною Вікторією і дітьми воліє проводити різдвяні канікули поза домом. В основному сімейство відпочиває в теплих краях. Не став винятком і цей рік. Знаменитості вирушили на Мальдіви. Однак, як з’ясувалося, під час їх перебування на острові відбулося кілька неприємностей, які зіпсували зірковий відпочинок.

По-перше, працівники готелю, в якому зараз відпочивають Девід і Вікторія Бекхеми зі своїми дітьми, біля причалу виявили плаваючий у воді труп. Слідством встановлено, що загиблий є громадянином Шрі-Ланки. Ні працівником готелю, ні його гостем чоловік не був. Обставини загибелі цієї людини зараз розслідує поліція.

 Але на цьому прикрі пригоди Бекхемів на Мальдівах не вичерпані. Напередодні Нового року, 29 грудня, на сусідньому острові несподівано вибухнув весь запас піротехніки, призначеної для новорічного феєрверку . Природно, гучні вибухи потривожили багатьох відпочиваючих. Благо, ніхто з людей не постраждав.

 Як розповіли адміністратори готелю, в якому відпочивають Бекхеми, знаменитості напрочуд спокійно поставилися до обставин і не стали переривати свій відпочинок на Мальдівах.

 За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: