fbpx
Новини світу

Міхаель Шумахер може не вийти з коми, – ЗМІ

Німецький автогонщик Міхаель Шумахер досі перебуває у стабільно важкому стані. Як повідомляють італійські засоби масової інформації, Шумахер не може вийти з коми. За словами одного з близьких людей до Шумахера, лікарі в приватних розмовах дають зрозуміти, що «Червоний барон» може не вийти з коми взагалі.

 Про це також заявив і професор Жан-Франсуа Пайен, який завідує відділенням реанімації госпіталю міста Гренобля.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 «Ситуація така ж, якою вона була і вчора. У Міхаеля Шумахера дуже серйозні пошкодження мозку. Швидше за все, навіть якщо йому вдасться вижити, то просто так ця травма не пройде і наслідки від неї залишаться до кінця життя», – прокоментував ситуацію Жан-Франсуа Пайен. Відзначимо, що в госпіталі ніяких офіційних заяв не роблять, так як персоналу строго заборонено спілкуватися з журналістами. Також нічого конкретного не говорять і родичі великого гонщика.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 Відзначимо, що Міхаель Шумахер знаходиться в палаті реанімації, яка розрахована на 3-4 людини. Весь час поруч з ним знаходиться його дружина Корінна, а також його діти: дочка Джина і син Майк.

 За матеріалами: rosbalt.ru

Читайте також: