fbpx
Шоу-бізнес

Анфісу Чехову вигнали з «Холостяка»

Український проект «Холостяк» залишився без ведучої. Кілька сезонів пост- шоу цілком гідно вела Анфіса Чехова. Однак як з’ясувалося, більше її обличчя на телеканалі СТБ глядачі не побачать. Як пояснила Анфіса Чехова у своєму блозі Instagram, керівництво каналу поставило ведучу перед вибором – або пост-шоу проекту «Холостяк» на СТБ, або «Давай одружимося» на «Інтері». Анфіса Чехова до останнього сподівалася, що зможе вести два проекти, але в результаті зробила вибір на користь останнього. Свій відхід з шоу «Холостяк» Анфіса Чехова прокоментувала на своїй сторінці в Instagram.

 «Це складно назвати моїм вибором ! Це все одно що вибирати між двома дітьми. Старшеньким і молодшеньким! У першого ти стільки сил і душі вклала, прив’язалася до нього всім серцем! Інший тільки народився, ти так про нього мріяла, і вже встигла полюбити! Обидва дорогі… Серце обливається сльозами… але, той хто ставить перед вибором, не вблаганний!… Він вважає, що однією дупою, нехай і такою видатною, на двох стільцях не всидиш)) Мої аргументи розбилися вщент про непохитні принципи…», – написала вона.

Зараз керівництво телеканалу СТБ шукає гідну заміну Анфісі Чеховій на роль ведучої (або ведучого) пост- шоу проекту «Холостяк».

Читайте також: