fbpx
Новини Євромайдана

Євромайдан – 2013. Мітингувальники почали готуватися до Різдва

Учасники київського Євромайдану почали готуватися до святкування Різдва. Крім того, зараз деякі мітингувальники відпочивають після святкування Нового року.

 Як стало відомо українським ЗМІ, в четвер у Києві на Майдані Незалежності зібралося небагато людей. Зокрема, вдень біля сцени на Майдані зібралося близько 50 осіб.

Активісти київського Майдану повідомили, що вдень переважна більшість мітингувальників ще відпочиває в наметах після святкування Нового 2014 року. За словами активістів, частина учасників київського Євромайдану на кілька днів роз’їхалася по своїх домівках. Незважаючи на це, впевнені активісти, зустріти Різдво на Майдані Незалежності збирається велика кількість людей. Саме тому вся підготовка до святкування, запевнили в Києві, буде не менш відповідальною, ніж до Нового року.

 Варто відзначити, що вдень зі сцени до мітингувальників, які 2 січня прийшли на Майдан Незалежності, зверталися учасники акції. Зокрема, учасники акції зі сцени говорили про те, що зараз відбувається в Україні. Також українців просили не залишати Майдан Незалежності.

 За матеріалами: УНІАН

Читайте також: