fbpx
Футбол

ЗМІ: Роналдіньо 2 січня може підписати контракт з турецьким «Бешикташем»

Один з найяскравіших футболістів останніх років – Роналдо де Ассіс Морейра, більш відомий як Роналдіньо, може поповнити ряди футбольного клубу «Бешикташ». Турецькі засоби масової інформації пишуть про те, що колишній гравець « ПСЖ», «Барселони» і «Мілана » може підписати контракт з турецьким «Бешикташем» вже у четвер, 2 січня.

У 2013 році Роналдіньо захищав кольори бразильського «Атлетіко Мінейро», проте дія трудової угоди футболіста з цим клубом, як повідомлялося раніше, розрахована до 1 січня. У ЗМІ пишуть про те, що якщо переїзд Роналдіньо в Туреччину таки відбудеться, то бразилець гратиме в «Бешикташі» до кінця 2015 року, а заробітна плата футболіста за цей час складе 12 мільйонів євро.

 Відзначимо, що офіційного підтвердження переходу Роналдіньо в «Бешикташ» поки що не було, а раніше різні видання приводили слова головного тренера турецького клубу Славена Біліча, який заявив наступне: «Мені б хотілося, щоб Роналдіньо грав у моїй команді. Може, бразилець і постарів трохи, але я думаю, що він ще здатний провести два роки на високому рівні».

 За матеріалами: sport.ua, sports.ru Фото: DPPI

Читайте також: