fbpx
Спорт

Стан Міхаеля Шумахера стабільне, а доступ преси до клініки Гренобля буде обмежений

Лікарі продовжують боротися за життя семиразового чемпіона світу в класі «Формула-1» Міхаеля Шумахера. За словами менеджера знаменитого автогонщика Сабіни Кем, стан Міхаеля Шумахера, який отримав черепно-мозкову травму під час катання на лижах, залишається стабільним.

 З посиланням на агентство «Франс Прес», засоби масової інформації наводять наступну заяву Сабіни Кем: «Вночі і сьогодні вранці Міхаель знаходиться в стабільному стані». При цьому менеджер Міхаеля Шумахера додала, що така новина є гарною, а також підкреслила, що у разі будь-яких змін буде проведена нова прес-конференція.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Сьогодні, 1 січня, з’явилися повідомлення про обмеження доступу представників ЗМІ до клініки Гренобля, де знаходиться в даний момент Міхаель Шумахер. Таке рішення було прийнято керівництвом госпіталю. Відзначається, що пресу інформуватимуть лише у випадках серйозних змін у стані здоров’я знаменитого автогонщика.

 Міхаель Шумахер отримав серйозну травму голови вранці 29 грудня. Німецький автогонщик, катаючись на лижах у французькому Мерібелі, в результаті падіння вдарився головою об каміння. Раніше повідомлялося, що спочатку Міхаеля Шумахера доставили в лікарню Мутьє, розташовану в 15 кілометрах від місця падіння, а пізніше автогонщика транспортували в госпіталь Гренобля.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 За матеріалами: eurosport.ru, sport.ua Фото: AFP

Читайте також: