fbpx
Футбол

Олександр Бубнов: Я готовий посперечатися на мільйон доларів, що збірна Росії не виграє чемпіонат світу

 Без сумніву, будь-яка національна збірна хотіла б виграти світову футбольну першість, а інакше, навіщо тоді їхати на фінальну стадію чемпіонату світу? Збірна Росії, впевнено подолавши відбірковий турнір на чемпіонат світу-2014, фінальна частина якого, нагадаємо, відбудеться у Бразилії, розглядається багатьма фахівцями як команда, яка здатна піднести сюрприз.

 Нещодавно про шанси російської збірної на чемпіонаті світу-2014 свою думку висловив відомий і авторитетний футбольний фахівець, головний тренер збірної Іспанії Вісенте дель Боске, заявивши, що підопічні Фабіо Капелло «можуть провести потужний турнір».

 Про шанси російської збірної на ЧС-2014 сьогодні в ЗМІ з’явилася думка футбольного експерта Олександра Бубнова, який заявив про готовність посперечатися на мільйон доларів, що збірна Росії чемпіонат світу в Бразилії не виграє. «Я готовий посперечатися на мільйон доларів, що наша збірна не виграє чемпіонат світу. Навіть на сто мільйонів. Тільки сперечатися ніхто не буде, тільки олігарх який небудь ненормальний», – наводить слова Олександра Бубнова «Радянський спорт» з посиланням на «Радіо спорт».

 Нагадаємо, що збірна Росії за результатами жеребкування фінальної частини світової футбольної першості буде грати в одній групі з національними командами Бельгії, Південної Кореї та Алжиру.

 За матеріалами: sovsport.ru Фото: mk.ru

Читайте також: