Медики повідомили, що Шумахеру стало краще

Вперше за останні дві доби лікарі дали обнадійливу інформацію про стан здоров’я відомого гонщика Міхаеля Шумахера, повідомивши, що спортсмен продовжує успішно боротися за життя в одній з французьких клінік.

 Лікарі клініки в Греноблі повідомили, що детальну інформацію про здоров’я Міхаеля Шумахера тепер можна буде отримати в середу вдень, і експерти вважають, що це добрий знак, який може свідчити про те, що медикам вдалося стабілізувати стан автогонщика, що раніше оцінювався як критичний з неясним прогнозом.

Поки відомо лише те, що автогонщик продовжує залишатися у відділенні інтенсивної терапії. Нагадаємо, семиразовий чемпіон світу з автоперегонів класу "Формула-1" Міхаель Шумахер постраждав під час катання з сином у французьких Альпах.

Related Post

 Спортсмен виконував спуск на так званій, чорній – найнебезпечнішій трасі. На одному з поворотів він впав і вдарився об приховане під снігом каміння. У лікарні Гренобля при обстеженні виявили у Шумахера крововилив у мозок. Спортсмена ввели у штучну кому, щоб знизити внутрішньочерепний тиск, і негайно прооперували.

За матеріалами: vesti.ru

Leave a Comment