fbpx
Спорт

Медики повідомили, що Шумахеру стало краще

Вперше за останні дві доби лікарі дали обнадійливу інформацію про стан здоров’я відомого гонщика Міхаеля Шумахера, повідомивши, що спортсмен продовжує успішно боротися за життя в одній з французьких клінік.

 Лікарі клініки в Греноблі повідомили, що детальну інформацію про здоров’я Міхаеля Шумахера тепер можна буде отримати в середу вдень, і експерти вважають, що це добрий знак, який може свідчити про те, що медикам вдалося стабілізувати стан автогонщика, що раніше оцінювався як критичний з неясним прогнозом.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

Поки відомо лише те, що автогонщик продовжує залишатися у відділенні інтенсивної терапії. Нагадаємо, семиразовий чемпіон світу з автоперегонів класу "Формула-1" Міхаель Шумахер постраждав під час катання з сином у французьких Альпах.

 Спортсмен виконував спуск на так званій, чорній – найнебезпечнішій трасі. На одному з поворотів він впав і вдарився об приховане під снігом каміння. У лікарні Гренобля при обстеженні виявили у Шумахера крововилив у мозок. Спортсмена ввели у штучну кому, щоб знизити внутрішньочерепний тиск, і негайно прооперували.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За матеріалами: vesti.ru

Читайте також: