fbpx
Новини Євромайдана

Євромайдан 2013. Активісти планують пікетувати резиденцію мільярдера Ріната Ахметова в Донецьку

Активісти планують 31 грудня влаштувати пікет під резиденцією Р. Ахметова в Донецьку.

   31 грудня громадські активісти планують пікетувати резиденцію мільярдера Ріната Ахметова у Донецьку. Про це йдеться на офіційній сторінці Євромайдану у Facebook, передає УНН.

 Нагадаємо, активісти Євромайдану влаштують автопробіг до маєтку одного з фігурантів розслідувань журналістки Т. Чорновіл.

 "У суботу, 28 грудня, активісти Автомайдану влаштують автопробіг до маєтку одного з фігурантів розслідувань Тетяни Чорновіл, через які на неї вчинили жорстокий напад.

 Збір о 12:00 на Європейській площі. Куди саме попрямує автоколона, наразі не розголошують", – йдеться у повідомленні.

 Активісти запрошують до акції приєднатися автомобілістів, а також усіх охочих. Частину людей активісти обіцяють взяти з собою, за умови вільних місць в автомобілях.

 Нагадаємо, вночі з 24 на 25 грудня була побита журналістка і активістка Євромайдану Тетяна Чорновіл.

 Вона пов’язує напад на себе з активною громадською діяльністю. У Т.Чорновіл діагностований струс мозку, гематоми на обличчі, зламаний ніс. Як повідомлялося, міліція Київської області відкрила кримінальне провадження за фактом нападу на громадську активістку та журналістку Тетяну Чорновіл. Інформація внесена до ЄРДР за ч.2 ст. 296 ККУ (хуліганство, вчинене групою осіб). Розслідуванням займаються слідчі Головного слідчого управління МВС України.

 Джерело: УНН

Читайте також: