fbpx
Шоу-бізнес

«Дом-2». Джозеф Мунголле відшив літню шанувальницю

Нещодавно на реаліті-шоу «Дом-2» з’явилася ще одна телебабуся. До мешканок  телебудівництва Ольги Василівни Гобозової і Світлани Михайлівни Устиненко приєдналася ще мама Євгенія Руднєва – Людмила Валеріївна. Правда, на відміну від інших телебабусь, вона приїхала не допомагати дітям, а влаштовувати своє особисте життя. У перший же день свого перебування на проекті «Дом- 2» 44-річна Людмила Валеріївна поклала око на 28-річного Джозефа Мунголле. І судячи з поведінки хлопця, він не проти був закрутити роман з досвідченою жінкою. Однак сьогодні всі ці чутки Джозеф Мунголле розвіяв, повідомивши, що Людмила Валеріївна йому тільки друг і не більше.

 «Мені приємна увага Людмили Валеріївни, але не більше. З мого боку немає ніякої симпатії. Вік тут ні до чого. Людмила – дуже весела і мила жінка. Приємно відчувати підтримку і увагу. Пару створювати ми не будемо. Між нами просто дружній флірт, спілкування. Я відчуваю від неї флюїди, пристрасть, ще б пак! Я дуже гарячий африканський хлопець», – написав Джозеф Мунголле у своєму блозі.

 Однак тут же додав, що у нього зовсім інші пріоритети на шоу «Дом-2»: тут він мріє знайти справжнє кохання і побудувати серйозні стосунки з молодою красунею.

 За матеріалами: dom2.ru

Читайте також: