fbpx
Футбол

Відпустка проходить спокійно, про «Вікторію» ще не думав, – Пятов

Голкіпер донецького «Шахтаря» і збірної України Андрій Пятов розповів клубним ЗМІ про те, як у нього проходить відпустка. Крім того, страж воріт «Шахтаря» поділився своїм думками щодо жеребкування 1/16 Ліги Європи для «гірників». Нагадаємо, що в 1/16 фіналу Ліги Європи жереб звів донецький «Шахтар» з чеською «Вікторією».

«Відпустка проходить спокійно. З родиною поїхали до Австрії в гори, ми ходимо тут в басейн, відпочиваємо», – повідомив голкіпер.

Пятов зазначив, що нещодавно був у Донецьку. Там він зустрівся зі старими знайомими, щоб разом пограти в футбол в залі. Зокрема, підкреслив голкіпер «Шахтаря», він зіграв разом з Тарасом Степаненком, Миколою Іщенком та Василем Кобіним.

«На Мальдівах коли був, то теж у футбол грав з місцевими робітниками. В Австрії, в основному, таке – активне, басейн», – розповів Пятов.

Після цього голкіпера «Шахтаря» попросили прокоментувати жереб у Лізі Європи. Пятов запевнив, що ще не думав з цього приводу.

«Але і до того ми з Томашем Хюбшманом часто розмовляли про "Вікторію". Він розповідав, що у нього в цій команді багато друзів», – підсумував Андрій Пятов.

За матеріалами: shakhtar.com

Читайте також: