fbpx
Футбол

Андрій Ярмоленко – найкращий гравець року – капітани команд УПЛ

Динамівцю А. Ярмоленку дістався черговий титул.

Київський динамівець Андрій Ярмоленко став володарем титулу кращого гравця року за опитуванням 16 капітанів футбольних команд української Прем’єр-ліги, яке провів мультиспортивних портал championat.com, передає УНН з посиланням на прес -службу ФК "Динамо".

Клубні капітани називали свої трійки призерів, в яких за перше місце нараховувалося по три очки, за друге по два, за третє – одне очко.

Заочна боротьба за звання кращого футболіста року розгорнулася між динамівцем Андрієм Ярмоленком і дніпропетровцем Євгеном Коноплянкою. У підсумку з перевагою в три очки переміг Андрій Ярмоленко, який набрав 22 бали.

Шість капітанів поставили киянина на перше місце і два – на друге. У Є. Коноплянки з 20 очками два перших місця, п’ять других і чотири третіх. Примітно, що дніпрянин обійшов динамівця в тому, що його прізвище згадували 11 капітанів, а А. Ярмоленка – вісім.

Нападник харківського "Металіста" Марко Девіч за рахунок трьох перших місць обійшов Р. Зозулю на два очки і з 11 балами посів почесне третє місце.

Нагадаємо, в опитуванні, результати якого раніше опублікувала газета "Український футбол", А. Ярмоленко і Є. Коноплянка набрали однакову суму балів і обидва були визнані кращими гравцями 2013 року.  

Джерело: УНН

Читайте також: