fbpx
Спорт

Олександр Усик: Я намагаюся дарувати радість українцям і вдячний їм за взаємність

Один з найвідоміших українських боксерів останніх років Олександр Усик розповів про те, що перехід у професіонали був однією з його цілей. Український боксер, як відомо, підписав свій перший в кар’єрі професійний контракт з компанією братів Кличків K2 Promotions. Олександр Усик зазначив, що він спілкувався щодо підписання угоди з кількома промоутерами в Сполучених Штатах, однак запропоновані компанією Кличка умови були «найприйнятнішими і найвигіднішими».

Олександр Усик зазначив, що підписавши контракт з K2 Promotions, йому не довелося їхати з України. Говорячи про свої поєдинки на професійному рингу, Олександр Усик підкреслив, що ці бої йому «дуже сподобалися».

«Я намагаюся дарувати радість, позитивні емоції українцям і вдячний їм за взаємність», – заявив Олександр Усик і зазначив, що в кінці майбутнього, 2014 року, в його плани входить стати чемпіоном світу.

Нагадаємо, що Олександр Усик, блискуче виступав на лондонській Олімпіаді і в складі команди  «Українські отамани», перейшовши з любителів у професіонали, провів вже два бої на профі-рингу. Олександр Усик обидва бої виграв, причому двічі суперники українського боксера опинялися в нокауті. Свій перший поєдинок на професійному рингу Олександр Усик провів проти мексиканця Феліпе Ромеро, а другий суперником українця в ранзі професіонала був колумбієць Епіфаніо Мендоса.

За матеріалами: sovsport.ru

Читайте також: