fbpx
Футбол

«”Мілан” залишився в моєму серці», – Шевченко

Колишній нападник італійського «Мілана» Андрій Шевченко згадав про роки, які він провів у складі «россонері». Слова українця передають італійські ЗМІ.

«З тих пір пройшло вже багато років, але я досі чітко пам’ятаю, як вперше опинився в Міланелло. Це сталося в травні 1999 року. Перше відчуття у мене було дивним – мене зустрічали, як свого», – заявив Андрій Шевченко.

Як запевнив Андрій, такий прийом в новому клубі став дуже важливим для нього. Як підкреслив Шевченко, це важливо для людини, яка вперше приїхала грати в іншу країну.

Українець зазначив, що футболісти «Мілана» дуже тепло його прийняли. Наприклад, пояснив Шевченко, він дуже швидко знайшов спільну мову з багатьма гравцями «Мілана», – Костакурта, Альбертіні, Амброзіні та іншими. Після приїзду до Італії, зазначив Шевченко, гравці «Мілана» запросили його на невелику вечірку, після чого він відчув себе частиною «міланської родини».

«"Мілан" залишився в моєму серці. Я вдячний цьому клубу, всім тіфозі і італійцям, які пристрасно люблять футбол. Футболку "россонері" я буду любити все життя, згадуючи ті перемоги, які я добув з командою, всі ті неймовірні емоції», – додав Андрій Шевченко.

Після цього у Андрія Шевченка поцікавилися, чи повернеться він в «Мілан» в ролі тренера. Українець не дав конкретної відповіді. Шевченко лише сказав, що людина не може знати про те, як в майбутньому все складеться. Незважаючи на це, запевнив Андрій, в Мілані він відчуває себе по-особливому.

Нагадаємо, що нещодавно Андрій Шевченко взяв участь в «зірковому турнірі» з покеру, який пройшов у Празі. Саме в Празі Шевченко дав свої коментарі щодо нинішньої ситуації в Україні. Зокрема, Андрій поділився своєю думкою про те, що відбувається в Києві.

«Я з болем ставлюся до нинішньої ситуації, я українець, я патріот своєї країни. Те, що зараз відбувається в Україні, найважливіше, щоб все це відбулося без крові, щоб не постраждали громадяни. щодо мене  – я підтримую євроінтеграцію», – підсумував Шевченко.

За матеріалами: terrikon.com

Читайте також: