fbpx
Політика

Бригинець підвів підсумки зустрічі з заступником Захарченка

 Сьогодні, 26 грудня, представники опозиції знову планували зустрітися з главою МВС Віталієм Захарченком, але замість нього їх зустрів його заступник – Дубовик.

Народний депутат від партії «Батьківщина» Олександр Бригинець розповів, що під час бесіди з Дубовиком, той сказав, що міліція може розблокувати вулицю Грушевського, оскільки у них вже немає сил її утримувати.

«Міліціонери втомилися і бунтують», – написав політик на своїй сторінці в Facebook.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Однак, щодо ситуації з Тетяною Чорновіл, то, як сказав Бригинець, тут все куди гірше – слідство йде мляво. При цьому він зазначив, що в міліції навіть не розглядають як головну версію – перешкоджання журналістській діяльності.

«Третього підозрюваного, який нібито проживає в Лос-Анджелесі, в міжнародний розшук не оголосили, тому що, бачте, суди ще не прийняли відповідне рішення», – додав він.

Водночас, як нагадав Олександр Бригинець, коли судили «майданівців», суди працювали цілодобово.

Читайте також:  На Закарпатті відбулась робоча зустріч віцепрем'єр-міністрів України та Словаччини: про що домовились чиновники

Також він звернув увагу на те, що за даними опозиції, за Чорновіл стежило два автомобілі, однак з цього приводу депутати ніяких роз’яснень не отримали.

«Отже, картина вцілому сумна. Не впевнений в тому, що подальші переговори з МВС доцільні. Адже вони говорити готові, а діяти в інтересах суспільства ні», – підсумував депутат.

Читайте також: