fbpx
Шоу-бізнес

Діма Білан відсвяткував день народження в галасливій компанії

З ким молода, перспективна, знаменита, незв’язана узами шлюбу людина може святкувати свій день народження? Природно, з кращими друзями. Саме так зробив знаменитий російський співак Діма Білан. Він запросив всіх своїх близьких друзів (їх у співака виявилося досить багато) і на честь свого тридцять другого дня народження влаштував гучну вечірку. На торжестві були помічені Яна Рудковська, учасниці першого сезону шоу «Голос» Маргарита Позоян і Юлія Терещенко, Андрій Цвєтков, солістка групи «5sta Family» Юліана Караулова зі своїм чоловіком і багато інших.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

«Я дуже рада, що на життєвому шляху нас звела доля! Бажаю тобі залишатися таким же чудовим, щирим і добрим чоловіком, яким я тебе знаю! Будь щасливий! Нехай твоя творчість не знає кордонів! І нехай тобі вистачає сил та енергії на всі твої задумки! З Днем Народження!!» – привітала свого зіркового наставника фіналістка першого сезону шоу «Голос» Маргарита Позоян.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

На вечірці гості веселилися від душі: вони танцювали, співали і жартували. А на завершення свята іменинник Діма Білан задув свічки на багатоярусному святковому торті на свою честь.

За матеріалами: starhit.ru

Читайте також: