fbpx
Політика

Геннадій Кернес назвав провокацією напад на євромайданівця

Г. Кернес побачив провокацію в нападі на євромайданівця.

   Харківський міський голова Геннадій Кернес заявляє, що влада не причетна до нападу на активіста Євромайдану Дмитра Пилипця, передає УНН з посиланням “Радіо Свобода”.

 “Ви говорите про Пилипця? Скажіть, будь ласка, а чи не працює Пилипець патологоанатомом у морзі? І чого це ви вважаєте, що цей напад скоєний владою? Чи ви вважаєте, що влада не розуміє і не дає оцінки тому, що будь-яка провокація буде спрямована проти влади, чи ви вважаєте тут усіх дурнями? Чому ви вважаєте, що ви самі не нанесли Пилипцю ці, вибачте, ковиристі поранення в зад?”, — таким коментарем Кернес розпочав сесію міської ради.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 Кернер висловив здивування тим, що “немає жодних інших серйозних поранень на тілі”.

 Міський голова Харкова обурений тим, що замість того, щоб займатися своїм здоров’ям, Дмитро Пилипець почав викладати в інтернет фото і відео про напад на себе.

 На зауваження опозиції про спланованість низки злочинних акцій проти активістів Євромайдану Кернес заявив: “А чи не ваших це рук справа?

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Можливо ви так грілися біля вогнища?”. Так Кернес прокоментував підпал двох машин, що перевозили речі євромайданівців. Вчора ввечері громадський активіст Дмитро Пилипець заявив, що невідомі напали на нього і поранили ножем. У нього поранені стегна і кисть руки.

 Джерело: УНН

Читайте також: