fbpx
Політика

Богословська закликає українців залишати «Партію регіонів»

Народний депутат України Інна Богословська закликала людей у всій країні залишати лави «Партії регіонів». Також вона звернулася і до представників бізнесу, попросивши припинити підтримку провладної партії. Нагадаємо, що Інна Богословська вийшла з лав фракції «Партії регіонів» після того, як у Києві розігнали студентський Євромайдан.

«Виходьте з фракцій, з лав "Партії регіонів" – інакше вся ваша життєва історія, репутація, яку ви створювали довгі роки, піде нанівець. Ваше мовчання буде сприйнято більшістю українського суспільства, як сприяння беззаконню», – заявила Інна Богословська.

Вона впевнена, що ті, хто залишаться в лавах «Партії регіонів», незабаром стануть відповідальними за побиття мирних громадян не тільки на мітингах, а й на дорогах. Також «Партія регіонів» та її прихильники будуть відповідати за камери стеження в спальнях, за спалені будинки і автомобілі простих українців.

Читайте також:  "Мирний" тур прем'єра Угорщини Орбана. Думка експерта (ВІДЕО)

Після цього народний депутат України закликала всіх лідерів вітчизняного бізнесу припинити підтримку «Партії регіонів» людьми або ресурсами.

«Ви не простите цього собі, коли з вами так само безмежно почнуть розправлятися», – впевнена вона.

Бізнесменам не пробачать того, підкреслила екс-«регіоналка», якщо вони залишаться поряд з бандитами з цієї партії.

Читайте також:  Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо знову виступив проти членства України в НАТО і лякає Третьою світовою війною

«Вони перейшли межу», – стверджує Богословська.

На її думку, «Партія регіонів» вже ніколи не зможе виграти вибори в Україні. Крім того, впевнена вона, «регіонали» не зможуть і підробити результати виборів в Україні. Богословська додала, що сьогодні ненависть громадян до влади і «Партії регіонів» – головна емоція у всій країні.

«Якщо ви, шановний український бізнесу, не відсторонитеся зараз, негайно, від цієї влади – вас змете разом з нею. Кожен день перебування поруч з цими бандитами працює проти вас», – підсумувала Богословська.

За матеріалами: zn.ua

Читайте також: