fbpx
Спорт

Василь Ломаченко названий “Перспективою року”

 Боксера В. Ломаченко назвали "Перспективой года".

  Український боксер Василь Ломаченко визнаний “Перспективою року” за версією світового веб-ресурсу Yahoo Sports, повідомляє УНН.

 На це звання претендують перспективні бійці, котрі мають потенціал для досягнення найбільшого успіху в якості професіоналів на світовому рингу. Експерт Yahoo Sports Кевін Іоле відзначає дивовижну любительську кар’єру В. Ломаченка, котрий двічі вигравав золото Олімпіад у напівлегкій ваговій категорії, а до першого і переможного поєдинку на професіональному рингу з мексиканцем Хосе Раміресом виграв усі шість боїв у напівпрофесіональній Всесвітній серії боксу за команду “Українські отамани”.

 У бою проти Раміреса 25-річний Ломаченко показав, чому так багато хто вважає, що він виграє титул чемпіон світу в його наступному поєдинку проти Орландо Салідо.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 Він був спокійним у рингу, показав гарні оборонні навички, клав удари красиво, хоча при цьому бив винятково потужно і виграв нокаутом у четвертому раунді. Це дало підстави президенту компанії “Top Rank” Бобу Аруму заявити, що вже в 2014 році В. Ломаченко зможе зустрітися з Гільєрмо Рігондо — також дворазовим Олімпійським чемпіоном з Куби, котрий 2009 року втік до США, після чого здобув два професіональних чемпіонських титулу у другій напівлегкій вазі у WBA і WBO.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 “Рігондо, ймовірно, занадто далеко просунувся на цьому етапі для Ломаченка, але той факт, що боси „Top Rank“ думають про їхній матч, є свідченням того, наскільки хороший є Ломаченко”, — зазначає Yahoo Sports.

 Престижний світовий спортресурс зазначає, що Василя Ломаченка “не важко уявити як одного з 10 найкращих у світі бійців до середини 2015 року” і він має стати у перспективі великою елітною зіркою. “For that, Vasyl Lomachenko is the 2013 Yahoo Sports Prospect of the Year”, резюмує автор публікації.

 Джерело: УНН

Читайте також: