fbpx
Новини світу

Михайла Калашникова поховають у підмосковних Митищах

Похорон російського збройового конструктора Михайла Калашникова відбудеться 27 грудня 2013 року на Федеральному військово-меморіальному кладовищі в підмосковному місті Митищі. Про це повідомляють ЗМІ. Як заявила удмуртська владиа, дане рішення було прийнято родичами покійного.

Відзначимо, раніше передбачалося, що Михайла Калашникова поховають у столиці Удмуртії Іжевську 26 грудня цього року. Також повідомляється, що 25 і 26 грудня в Свято- Михайлівському соборі Іжевська проходитиме церемонія прощання з відомим конструктором. Крім того, мітинг в пам’ять про Михайла Калашникова повинен пройти 26 грудня в його рідному селі Кур’я (Алтайський край).

Читайте також:  Україна вже отримала західну зброю з дозволом бити по території росії

Нагадаємо, Калашников помер 23 грудня на 95-му році життя в Республіканському клініко-діагностичного центрі Удмуртії. Він був госпіталізований у зв’язку з погіршенням здоров’я в листопаді цього року, а незадовго до смерті через шлункову кровотечу його перевели у відділення реанімації. Турботи з організації похорону творця знаменитого сімейства стрілецької зброї взяв на себе уряд Удмуртії.

Читайте також:  Когрес США проголосував за законопроєкт щодо допомоги Україні

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: