fbpx
Політика

«Свободу» засудять за виламані двері в Київраді?

Представники Солом’янської районної держадміністрації хочуть у судовому порядку отримати компенсацію від депутатів зі «Свободи» та інших активістів, які сьогодні пікетували й увірвалися в будівлю районної адміністрації. Про це повідомив глава Солом’янської районної держадміністрації Максим Луцький.

«Під час бійки, яка була влаштована організаторами заворушень, було пошкоджено обладнання в залі засідань», – стверджує Максим Луцький.

Зокрема, пояснив він, були вибиті вхідні двері. Крім того, повідомив Луцький, депутати від «Свободи» і активісти виламали дверну коробку. Також під час бійки розгромлені два крісла, кілька мікрофонів і монітор, на який під час засідань виводяться результати голосування. Луцький підкреслив, що опозиціонери також пошкодили стіл президії і звукову апаратуру для озвучення сесійної зали.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

За словами Луцького, в Солом’янській райдержадміністрації пропонують депутатам від «Свободи» в добровільному порядку відшкодувати завдані збитки. Зокрема, попередив він, відшкодувати збиток опозиціонери повинні до кінця дня.

«Інакше – уже завтра позов до цих депутатів буде в судових органах. І я хотів би нагадати депутатам – їх депутатська недоторканність не поширюється на судові процеси про стягнення шкоди», – попередив Максим Луцький.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

Раніше повідомлялося, що 24 грудня 2013 року в будинку Солом’янської районної госдаміністраціі проходило виїзне засідання Київської міської ради. Депутати від ВО «Свобода», які брали участь у пікеті держадміністрації, стверджують, що насилу зуміли потрапити всередину будівлі через замкнутої двері. Втім, опозиціонери заперечують факт злому дверей. У підсумку опозиціонери заблокували «виїзну роботу» Київської міськради.

За матеріалами: pravda.com.ua

Читайте також: