fbpx
Політика

Пінчук звинуватив «Свободу» у блокуванні життєдіяльності Києва

 Народний депутат України від Партії регіонів Андрій Пінчук заявив, що представники партії «Свобода» сьогодні, 24 грудня, повели себе нахабно і цинічно, зірвавши засідання Київради і тим самим позбавивши киян права вирішувати питання свого міста.

За його словами, через дії «свободівців», столиця фактично втратила 200 мільйонів гривень, які були виділені місту з державного бюджету.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«Без зарплат залишилися працівники «Київпастрансу», які вже знаходяться в передстрайковому стані. Наслідки таких дій – колапс, в який може впасти місто із зупинкою транспорту. Без надбавок залишилися вчителі, лікарі та інші бюджетники, а їх сім’ї – без новорічних подарунків» – зазначив Андрій Пінчук.

Він вважає, що причини, за якими представники «Свободи» сьогодні створюють нові проблеми в місті, полягають в тому, що ця політична сила вирішила відплатити городянам за фіаско на довиборах до Верховної Ради.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Водночас, Андрій Пінчук упевнений в тому, що жителі Києва не будуть довго терпіти таку поведінку «націоналістів».

Читайте також: