fbpx
Шоу-бізнес

Христина Асмус і Гарік Харламов похвалилися своєю новорічною ялинкою

 Христина Асмус і Гарік Харламов, які з нетерпінням чекають появи на світ первістка, виклали у своїх блогах фотографії своєї новорічної ялинки. Ялинка, варто відзначити, виглядає дуже святково. Вона прикрашена кульками та стрічками в світлих тонах, а її головною особливістю є те, що у неї дуже висока підставка.

Гарік Харламов написав під опублікованим знімком: «Ось таку ялинку поставили. Від собаки вище». Нагадуємо, у зіркової пари американський той-тер’єр на прізвисько Патрік.

До слова, частина шанувальників пари похвалили ялинку, однак знайшлися й такі, які її розкритикували. У Христини Асмус в блозі з’явилися коментарі: «Це швидше букет, ніж ялинка», «Красиво.. але ялинки зовсім не видно», «На перший погляд схоже, що вона прикрашена ліфчиками», «Як на мене, з іграшками перебір».

Цікаво, що до появи знімків новорічної ялинки, Христина, яка є дуже активним користувачем соціальних мереж, протягом півтора тижня не радувала своїх шанувальників новими записами. Враховуючи той факт, що актриса носить під серцем малюка і термін вже великий, шанувальники запідозрили, що їхня улюблениця вже народила, проте сама пара ще не повідомляла про появу малюка на світ.

За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: