fbpx
Шоу-бізнес

Дженніфер Лоуренс стала людиною року за версією Associated Press

  Знаменита актриса Дженніфер Лоуренс, зірка картин «Мій хлопець – псих» і «Голодні ігри» стала людиною року, на думку Associated Press. У фінальному голосуванні актриса всього на один голос обійшла співачку Майлі Сайрус.

У голосуванні брали участь 70 осіб, серед яких впливові редактори та журналісти у сфері шоу-бізнесу. Саме перед ними стояло завдання визначити ім’я найвпливовішої медійної фігури в цьому році. 15 осіб такою назвали Дженніфер Лоуренс, а 14 – Майлі Сайрус.

Нагадуємо, що раніше Дженніфер Лоуренс була включена в список найбільш впливових персон шоу-бізнесу за версією журналу Variety. Також вона стала найцікавішою знаменитістю за версією журналу People і найбільш затребуваним актором року, на думку IMDb. Крім цього, Дженніфер Лоуренс отримала почесну премію «Оскар» як краща актриса. Дженніфер заслужила цю нагороду за роль у картині «Мій хлопець – псих», в якій вона зіграла з Бредлі Купером.

Крім усього іншого, в поточному році журнал Forbes назвав її другою після Анджеліни Джолі найбільш високооплачуваною актрисою Голлівуду.

За матеріалами: Huffington Post

Читайте також: