fbpx
Футбол

Девіду Бекхему хочуть запропонувати контракт на один матч

Відомий у всьому світі футболіст Девід Бекхем, який завершив свою спортивну кар’єру після закінчення сезону-2012/2013, може знову вийти на футбольне поле. ЗМІ з посиланням на Sky Sports повідомляють про те, що болівійський футбольний клуб «Болівар» розглядає можливість звернутися до екс-капітана збірної Англії з пропозицією знову проявити себе в якості футболіста. Правда, Девіду Бекхему буде запропонований контракт на один матч.

 За словами директора болівійського клубу з маркетингу Саломона Шалана, «Болівар» вже приступив до переговорів з футболістом. «Ми дійсно хочемо, щоб Бекхем зіграв за нас в одному матчі», – наводять ЗМІ слова представника болівійської команди, який також відзначив, що поки не можна конкретно сказати в якому турнірі за «Болівар» зіграє Девід Бекхем. Таким поєдинком може стати, наприклад, матч в рамках Кубка Лібертадорес або який-небудь товариський поєдинок.

 Нагадаємо, що Девід Бекхем відомий виступами за такі клуби, як англійський «Манчестер Юнайтед», мадридський «Реал», італійський «Мілан», американський «Лос -Анджелес Гелаксі» і французький ПСЖ . Девід Бекхем вигравав зі своїми клубами чемпіонати Англії, Іспанії, США та Франції. Бекхем є першим англійським футболістом, якому вдалося стати чемпіоном у чотирьох країнах .

 За матеріалами: eurosport.ru, Wikipedia.org

Читайте також: