fbpx
Політика

“О. Царьов намагається шукати дешеві сенсації”, – Г. Герман

А. Герман запідозрила, що О. Царьов працює проти президента України.

  Народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман переконана, що інформація про “список Царьова” є не обґрунтованою, а її колега по фракції Олег Царьов намагається шукати дешевих сенсацій. Про це вона розповіла в ексклюзивному коментарі УНН.

 “Я говорила з усіма, хто може бути причетний до цієї теми, в тому числі і міністром закордонних справ. Я розмовляла з відповідними відповідальними працівниками адміністрації президента і про жоден список про який говорить О.Царьов — ніхто не чув і я вважаю, що це якісь чергові провокації, які скеровані проти Президента України.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

 Мені здається, що мій колега по фракції О.Царьов намагається шукати дешевих сенсацій”, — вважає Г. Герман.

 Нардеп також додала, що “в Україні не можливі жодні подібні списки і що усі, хто хотів би, щоб ті списки існували — не бажають добра Україні і зростанню її іміджу на міжнародній арені”.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Нагадаємо, сьогодні в українських ЗМІ з’явилася інформація про те, що Міністерство закордонних справ України і Служба безпеки України задовольнили запит народного депутата фракції Партії регіонів Олега Царьова про заборону в’їзду в Україну 36 осіб, серед яких екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі, 29 інших громадян Грузії, 5 громадян США і 1 громадянин Сербії.

 Джерело: УНН

Читайте також: