fbpx
Політика

Інна Богословська здивована тим, що Михайло Бродський записав її в БЮТ

І. Богословська здивована тим, що М. Бродський записав її ще і в БЮТ.

  Нардеп Інна Богословська здивована тим, що Михайло Бродський записав її в БЮТ "буквально через тиждень після того, як він же відправляв мене в "УДАР". Про це йдеться у заяві політика, повідомляє УНН з посиланням на документ, наданий агентству прес-службою нардепа.

 "Приємно, коли хтось "переживає" за тебе, але хотілося б, що такі висловлювання мали хоч якесь відношення до реального життя. Життя, в якій всі ті ліберальні цінності, які колись (в минулому житті?) відстоював Михайло Бродський, змітає чинна влада. Я дуже чекала, що один із послідовників лібералізму висловить свою думку з приводу застосування сили щодо мирних демонстрантів і, як мінімум, засудить ці дії. Але не почула нічого. Замість цього тільки якась конспірологія", – зазначила І. Богословська.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 З цього приводу вона підкреслила, що "немає сенсу довіряти таким заявам".

 "Принаймні, до тих пір, поки Михайло Бродський не повернеться до себе справжнього і не згадає про принципи, які він захищав", – наголосила вона.

 "P.S. Дуже не хочеться, щоб великий Федір Достоєвський, який написав колись, що "наш ліберал – це, перш за все, лакей, який тільки й дивиться, кому б чоботи вичистити", в черговий раз виявився правим", – додала І. Богословська.

 Нагадаємо, Михайло Бродський на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив, що Інну Богословську прийняли в "Батьківщину".

 “Богословську прийняли в БЮТ, заступником Пашинського”, – написав М. Бродський.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

 Ймовірно, він мав на увазі фракцію “Батьківщина” у Верховній Раді.

 Нагадаємо, 3 грудня було оголошено про офіційний вихід з фракції Партії регіонів Інни Богословської. Вона була обрана до ВР сьомого скликання за партійним списком ПР під № 60. Свій вихід з фракції І. Богословська мотивувала незгодою з силовим розгоном Євромайдану 30 листопада.

 Як відомо, в ніч з 29 на 30 листопада бійці спецзагону міліції “Беркут” жорстоко розігнали мирну акцію протесту на майдані Незалежності. Десятки людей були поранені, десятки затримані. Після цього громадянські акції переросли в політичний протест. Опозиція закликала людей на Майдан і оголосила про підготовку до загальнонаціонального страйку.

 Джерело: УНН

Читайте також: