fbpx
Новини Євромайдана

Руслана оголосила про створення робочої групи з інформування країни про події на Євромайдані

 Через свою сторінку в соціальній мережі Facebook, відома українська співачка і активістка Руслана Лижичко оголосила про створення робочої групи, яка буде об’єктивно інформувати країну про події, що відбуваються на Євромайдані.

Як розповіла Руслана, на сході влада поширює і нав’язує неправдиву і перекручену інформацію про події на Євромайданіе і в цілому в країні. Тому, як вона вважає, необхідні матеріали незалежних журналістів і простих людей, які дають об’єктивну інформацію.

«Всі, хто має друзів і родичів на сході і півдні, прошу надавати і обмінюватися з ними і з моєю робочою групою об’єктивними матеріалами та інформацією», – написала Руслана.

За її словами, свій виступ на Народному Віче 22 грудня вона присвятила об’єднанню всієї країни проти реальної загрози агресії влади щодо мирних протестів на Майданах. Як вона зазначила, влада хоче розколу і йде на це, не замислюючись про наслідки.

«Розберіться у всьому самі! Подивіться на світову реакцію. Немає країни, яка не була б солідарна з Україною! Жовто-блакитна символіка стала міжнародною на знак підтримки мирного протесту українців. Молимося, щоб Бог дав нам віру. Нам потрібно бути разом, як ніколи», – додала Руслана.

Читайте також: