fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

У Києві було скоєно напад на активіста “Дорожнього контролю”

Вчора пізно ввечері в столиці України було скоєно напад на активіста "Дорожнього контролю" Володимира Моралова. Про цей інцидент повідомляє сайт «Дорожній контроль».

Повідомляється, що напад на Володимира Моралова було скоєно в суботу близько одинадцятої години вечора. Інцидент стався в районі Київської площі Шевченка. У повідомленні на сайті «Дорожнього контролю» йдеться про те, що нападниками спочатку був заблокований автомобіль Володимира Моралова. Потім нападники «… проникли в салон і перетягли Володимира на заднє сидіння. Володимир почав відстрілюватися зі свого пістолета – одна куля потрапила в бандита, друга потрапила в лобове скло. Після цього, у активіста відняли пістолет», – сказано в повідомленні.

Читайте також:  На Тернопільщині гадюка заповзла в хату (ВІДЕО)

Єгор Воробйов, який є керівником прес -служби "Дорожнього контролю", повідомив, що у Володимира Моралова вимагали флешку з відеокамери активіста Андрія Дзіндзі. Єгор Воробйов, кажучи про подробиці інциденту з Мораловим, підкреслив, що активіста «Дорожнього контролю» «… витягли з машини, відвели на двадцять метрів, приставили пістолет впритул і запитали – де точно живе Андрій, де флешка, де вся апаратура…». Крім того, як зазначив Єгор Воробйов, «Володимиру Моралову повністю спалили автомобіль. В даний момент активіст доставлений в БСП».

Читайте також:  СБУ та НАБУ затримали депутатів Сумської облради, які пропонували керівництву міста 100 тис. дол хабаря

За матеріалами: Інтерфакс-Україна

Читайте також: