fbpx
Надзвичайні події та кримінальна хроніка

Провокатори вивідують у киян персональні дані – заява

 Провокатори представляються "ударівцями" і вивідують у киян персональні дані – заява.

 У Києві провокатори, які називають себе представниками партії “УДАР”, збирають у столичних мешканців персональні дані. В обмін на приватну інформацію пропонують якісь пільгові картки київських супермаркетів. Про це повідомили УНН у громадській приймальні “УДАРу”.

 Провокатори вже обійшли кілька районів столиці. До партії з відповідними скаргами звернулося чимало киян, зокрема з Райдужного масиву.

Читайте також:  СБУ затримала російського агента, який намагався підірвати поштове відділення у Запоріжжі

 “Невідомі люди нібито від імені партії „УДАР“ ходять по квартирах і пропонують місцевим мешканцям картки, за якими начебто можна придбати товари у всіх супермаркетах столиці зі знижкою 50 %.

 В обмін на це просять заповнити анкети, в яких необхідно вказати персональні дані”, — розповів керівник громадської приймальні “УДАРу” Володимир Бондаренко.

 У партії такі дії зловмисників називають черговою провокацією і акцентують на тому, що не проводять подібних кампаній.

Читайте також:  СБУ затримала у Дніпрі рекетирів, які викрадали людей та «вибивали» з них гроші

 “Закликаємо киян бути пильними і не розголошувати персональні дані стороннім особам, оскільки вони можуть бути використані зловмисниками”, — додав Володимир Бондаренко.

 Громадяни, до яких навідались псевдоУДАРівці, міліції відповідних заяв наразі не писали.

 “Ні пересічні кияни, ні представники політичних сил поки що до нас не зверталися”, — прокоментувала речниця столичної міліції Ольга Білик.

 Джерело: УНН

Читайте також: