fbpx
Політика

Д. Корчинський розповів опозиціонерам як саме потрібно діяти

Опозиція шкодить Євромайдану, коли ходить на "круглі столи" – Д. Корчинський.

   Опозиція не здатна зробити нічого на користь Євромайдану і було б краще, коли б опозиціонери не ходили на круглі столи, а євромайданівці частіше пікетували адмінбудівлі. Про це на своїй сторінці в Facebook написав політичний діяч Дмитро Корчинський, передає УНН.

 "Що варто робити опозиції? Вона не здатна нічого робити. Але дечого вона може не робити: не ходити на круглі столи, на жодні переговори з режимом, не стучати на радикальну частину Майдану, не вживати слово "провокація", не бити в спину тих, хто наважиться на спротив, не доручати нерозумним людям, на зразок Соболєва, представляти себе на ток-шоу (взагалі варто було б поміняти спікерів й наближених до вождів. Серед опозиційних депутатів багато розумних людей, які нині відтерті вбік), тощо".

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

 За словами політичного діяча, протестувальникам варто частіше вдаватися до блокад та пікетувань адміністративних будівель.

 "Що робити громадянам? Далеко не весь арсенал ненасильницького тиску на владу вже вичерпано. Менше сидіти на Майдані, більше блокад, пікетувань, перешкоджань, більше ініціативи, більше фантазії. Особовий склад міліції перевтомлений, йому не можна дозволяти відпочивати в автобусах та на базах, нехай бігає за пікетами", – наголосив Д. Корчинський.

 Нагадаємо, 1 грудня у Києві зібралося багатотисячне народне віче, яке пройшлося ходою від пам’ятника Тарасу Шевченку до Майдану Незалежності. В результаті відбулося захоплення будівлі КМДА та будинку профспілок на Майдані Незалежності. Того ж дня відбулися жорстокі сутички на вулиці Банковій під Адміністрацією Президента між представниками правоохоронних органів та радикально налаштованими учасниками протесту, які намагалися прорватися до головної адмінбудівлі. В результати біло травмовано за різними підрахунками кілька сотень осіб та понад 40 представників ЗМІ.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

 Прокуратура міста Києва розпочала перевірку інформації щодо причетності лідера організації "Братство" Дмитра Корчинського до штурму Адміністрації Президента на вулиці Банковій.згодом було оголошено, що лідера організації "Братство" Дмитра Корчинського оголосили у розшук. Прокуратура звернулася до суду, щоби той оголосив його у розшук у зв’язку з наявністю інформації про те, що Д.Корчинський перебуває за кордоном.

 Джерело: УНН

Читайте також: