fbpx
Політика

Бондаренко залишилася задоволена доповіддю Пшонки

  Коментуючи виступ генпрокурора Віктора Пшонки в парламенті 20 грудня, нардеп Партії регіонів Олена Бондаренко сказала, що той дав чітко зрозуміти, що не допустить, щоб політики втручалися у слідство, і також продемонстрував опозиціонерам, що їх спроби вигородити провокаторів, які порушили закон, спрямовані виключно на те, щоб уникнути відповідальності.

За її словами, весь парламент з обуренням дивився відеозапис з місця подій, який продемонстрував Пшонка. Як вона зазначила, відео послужило доказом того, що демонстранти самі спровокували правоохоронців.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Після цих зйомок стало зрозуміло, що розуміння мирного протесту у цивілізованого світу і в нашої опозиції – це дві великі різниці», – додала нардеп.

Також вона повідомила, що Партія регіонів повністю солідарна з думкою Пшонки про те, що насильство неприпустимо на мирних акціях.

У той же час, на думку Бондаренка, не можна назвати мирними ті протести, які супроводжуються захопленням будівель, бійками, закликами до повалення влади та іншим.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

«Як би не хотілося нашим політичним опонентам обдурити громадянське суспільство – час і історія розставлять все на свої місця. Екстремістські спроби захоплення влади підуть у минуле», – сказала вона.

Як зазначила Олена Бондаренко, сьогодні генпрокурор підтвердив, що органи правопорядку виступають щитом для інтересів країни та її громадян, а також мечем для злочинців.

Читайте також: