fbpx
Політика

Росія не намагається перетягнути Україну в МС – депутат

 Член комітету Державної думи Росії у справах СНД, євразійської інтеграції і зв’язків із співвітчизниками Леонід Слуцький заявив, що Росія не намагається змагатися з Європейським союзом за Україну. За його словами, ніхто нікого не намагається перекупити або перетягнути до Митного союзу.

Як він зазначив, Україна і Росія – братні країни, точно так само як і українці з росіянами братські народи. Слуцький пояснив, що з тієї причини, що Україна зараз опинилася в складній економічній ситуації, Росія вирішила надати їй свою допомогу.

Читайте також:  Макрон у Празі обговорить закупівлю снарядів для України 

«Ми повинні допомагати своїм братам», – підкреслив політик.

Леонід Слуцький впевнений, що досягнуті в Москві угоди дозволять Україні уникнути негативного сценарію розвитку національної економіки. За його словами, допомога Україні була надана не на словах, а на ділі і без будь-яких умов.

«Україна, як суверенна держава, сама має право вирішувати, який шлях розвитку їй вибирати. Ми ж, зі свого боку, продовжуємо активно з нею співпрацювати, і намагаємося допомогти у розвитку», – додав політик.

Читайте також:  Проросійський екс-президент Чехії, який товаришує із сепаратистами Закарпаття, "наїхав" на чинну владу республіки через Фіцо

Звертаючись до західних експертів, Слуцький заявив, що Росія не користується Україною і вже тим більше не намагається її перекупити.

«Ми в будь-якому випадку залишимося братніми народами», – підкреслив він.

Читайте також: